DX Architects

Unassuming from the façade, Clark House is an extensive transformation of a poorly oriented, semi-detached brick house to a 4 bedroom family home concealing bright, spacious, contemporary interiors.

Whilst the façade is retained and extended to match the existing conditions, the extensive works to Clark House are contemporary in nature, characterised by minimalist steelwork, oversized skylights and bespoke joinery. The minimal interiors create a light & bright backdrop for the deep blue feature joinery and brass finishing.

The first floor addition contains an additional 3 bedrooms, including a generous main bedroom overlooking the rear yard with ensuite & walk in robe. The ground floor contains the main living space, the large open plan kitchen / living / dining room opens to a glass roof patio and private rear courtyard. Perimeter landscaping provides privacy and a green outlook from the main living space.

Emily Bartlett Photography

Abode Building & Constructions